За нас

AK Press е портал кој е неутрален, независен, со уредничка политика. Секогаш ја пренесува вистината и само вистината.

Богат човек е информиран човек!

AK Press е народен портал и секоја идеја, критика, пофалба и нова вест е добродојдена.

Главен и одговорен уредник:Марија Атанасова

Надворешен соработник:Давид Динев

Техничка обработка:Баже Бојаџиев

Контакт е-маил: [email protected]
Телефон: +389 78 68 00 66