Стефковски и УМС во донаторска акција во пресрет на Велигденските празници

Во пресрет на Велигденските празници, заедно со Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, дониравме прехрамбени продукти на нашите сограѓани во Општина Гази Баба. ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ!, пишува во својата Фејсбук објава Стефковски.