Теменугов: Јавната администрација ќе добие К-15, а приватниот сектор си моли за поддршка за плати

„За енормното залагање со седење дома, јавната администрација ќе добие К 15. А приватниот сектор си моли за поддршка за плати“.

Ова е коментарот на македонскиот новинар Горан Теменугов по денешната изјава на премиерот Заев во која тој обелодени дека административците кои седеа дома, ќе земат К-15.