Андреј Жерновски ќе биде координатор за изградба на новиот Kлинички центар во Скопје?!

Поранешниот градоначалник на општина Центар, Андреј Жерновски, од Владата на СДСМ ќе добие уште една функција.

Имено, како што дознава КУРИР, Жерновски ќе биде координатор за изградба на новиот Kлинички центар во Скопје.

Побаравме одговор од прес-службата на македонската Влада, а истиот ќе го споделиме со јавноста откако ќе го добиеме.