МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ СИ ОДИ ОД „ЅВЕЗДИТЕ НА ГРАНД“: Пејачкта откри кога си заминува од жирито, а ова е причината

Пејачката и еден од членовите на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ дојде на првото снимање на новата, трета сезона на популарната шоу програма „Звездите на Гранд“.

– Ќе се потрудам мојот кандидат да биде победник и оваа година и да се збогувам од натпреварот со три круни. Доволно. Цецо, држи се и полетај. Ја поздравив, се знаеме и се почитуваме. Не се познаваме доволно добро, приватно, не знам како ќе се справи со ова лудило – рече Марија.

Марија откри дека ова и е последна година на натпреварувањето и дека од следната година ќе го напушти шоуто „Ѕвездите на Гранд“.