Мисајловски: Куманово сака промени и затоа Тони Михајловски е правиот избор за градоначалник

Создади нова иднина!!! Време е за промени, време е за проекти, време е за победи за сите луѓе во Македонија, вели потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски, кој вечерва присуствуваше на митингот во Кумановов.

-Куманово сака промени и затоа Тони Михајловски е правиот избор за градоначалник, пишува Мисајловски на Фејсбук.