НАЈНОВА ВЕСТ ОД БЕЛГРАД: Лицето со пиштол прави хаос, се заканува и се крие од полицијата – блокиран тој дел од градот (ВИДЕО)

Во белградската населба Коњарник се случува вистинска драма – човек кој има пиштол со себе се крие од полицијата, а како што тврдат очевидци за Телеграф.рс, тој пукал неколку пати.

Како што дознаваме, првите истрели се слушнале околу 18,30 часот на аголот на улицата Устаничка и улицата Воислава Илича. Непознатиот маж стои на улица и се заканува со пиштол. Полицајци со панцири тргнаа да го опкружат човекот.

Сите крстосници кон Коњарник се блокирани, а на лице место има повеќе припадници на полицијата.

Се евакуира населението, бидејќи постои страв дека човек би можел да пука врз минувачите.