ЕВЕ КАКО СЕ ВРШИ ПОТКУП ВО БИТОЛА – пред 15 минути брат на еден од советниците на СДСМ во општината црни вреќи товари во багажникот

Поткуп вечерва се случува во Битола.

Според видео снимката до која дојде КУРИР се гледа како брат на еден од советниците на СДСМ во општината Битола се префрла преку ограда во ЈП Комуналец во Битола, а потоа товари црни вреќи во возилото.

Случката според нашиот сведок се случила пред 15 минути.

Засега немаме информации што точно се пренесува во црните вреќи.