Селмани: Кога една власт купува пратеници станува режим!

На седницата за гласање на доверба на Влада не се појави пратеникот од Беса Кастриот, што предизвика доста реакции во јавноста меѓу кои и новинарот Насер Селмани.

Кога една власт купува пратеници станува режим!, коментира Селмани на својот Фејсбук профил.

Инаку Селмани објави и друг статус во кој пишува дека: „Кога режимот врбува пратеници, граѓаните излегуваат на улица“!