Скоро 11.500 новозаразени во Србија, починале уште 63 лица

Коронавирусот во последните 24 часа во Србија е потврден кај 11.439 лица, а во исто време како последица на овој вирус починале 63 лица.

На респиратор се приклучени 164 пациенти. Бројот на хоспитализирани лица е 4.377.