Костов: Опозицијата не треба да му даде легитимитет на пописот кој Заев сака да го спроведе по негови стандради

19.500 дози од вакцината против корона на Фајзер денес стигнуваат во Белград,ткму од тие дози ќе и бидат доставени на

Read more

Петрушевски: Проблемите на МРТВ произлегуваат од финансискиот момент, односно од моментот што владата не си ги извршува своите обврски кон истата

Проблемите на МРТВ произлегуваат од финансискиот момент или од моментот што владата не си ги извршува своите обврски кои што

Read more

Горачинова – Илиева за Царовска: Јас не знам како таа се нафати да стане министер за образование, со вакви експерименти се влошува образовниот систем

„Срамно е со немање на никакво искуство во било кој степен на образованието да стане министер, таков е примерот со

Read more

Трендафилов: Нашиот предлог за докуп на стаж за пензија прво беше прифатен од Владата, а сега се одолговлекува

Слободан Трендафилов од Сојуз на синдикати во своето вклучување во емисијата „24 Анализа“ зборуваше за законот за пензионирање каде посочи

Read more