Ковачки: Дезертерот Ковачевски доброволно да дозволи неговата деловна способност да биде утврдена од страна на надлежен суд

Најпрвин лажеше дека не бил во војска затоа што бил на школување. Откако беше фатен во лага и во јавноста

Read more

Стоилковски: Екс градоначалник од СДС ангажирал новинари и режисери за над 2,5 милиони денари општински пари

Продолжувам со низата пресови посветени на расипничкото однесување на антимакедонската СДС. Не само државниот, туку и локалните буџети кога им

Read more

Мицкоски до Ковачевски: Дезертиравте од дебата и средба, ве канам на средба во ВМРО-ДПМНЕ да ви го кажам излезот од енергетската криза, бидете поголеми од вашата суета

Состојбите се пресериозни за вака неодговорен однос на Владата и демонстрација на суета на Димитар Ковачевски. Побарав средба со Димитар

Read more

Кои се кризните профитери? Кои фирми блиски до власта правеле милиони во време на кризи, ќе открие аферата БРОИЛО

Додека стандардот на граѓаните пропаѓа со секој нов ден од кризите, некој дебело профитира и се богати. Тоа ќе го

Read more

„Ковачевски дезертира и од средба за планот за излез од кризата, дезертира и од ТВ дуел“

Неспособниот Димитар Ковачевски единствено го бива само да дезертира. И покрај тоа што дезертирал и го избегнал служењето воен рок,

Read more

Фрчеа казни во Скопје: Регистрирани 128 сообраќајни прекршоци, 20 за брзо возење

Во рамки на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот на Министерството за внатрешни работи на територија на Град Скопје

Read more